حالت تاریک
معاون هماهنگ‌کننده بسیج مستضعفین کشور:

مسئولان به ۴ مؤلفه توجه کنند

مسئولان به ۴ مؤلفه توجه کنند

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: باید چهار مولفه امام‌شناسی، دشمن‌شناسی، حفظ وحدت و جهاد شبانه‌روزی برای خدمت بی‌منت مدنظر قرار دهند.

به گزارش سرویس سیاسی راه آرمان؛ سردار حسین معروفی صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح استان کرمان ضمن گرامیداشت هفته پرافتخار، جاوید، وفاداری، مردم‌نوازی، ایثار، ناموس‌پرستی، اقتدار و بازدارندگی دفاع مقدس گفت: درود می‌فرستیم به شرف و غیرت رزمندگان، آزادگان و جانبازانی که مایه فخر، بزرگی و عزت ملت ایران و نماد غیرت ملت ایران هستند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور ادامه داد: آنچه که جنگ نابرابر و سخت دشمنان در برابر ایران و انقلاب اسلامی را تبدیل به دفاع مقدس کرد، منطق آن بود؛ چرا که منطق ما منطق عاشورا بود و ما هشت سال عاشورا و نیم‌روز جاوید و ماندگار عاشورا را در دفاع مقدس تکرار کردیم.

وی عنوان کرد: ما باید عملیات کربلا پنج و آن نبرد مقتل‌خوانی کنیم؛ جنگ ما در کانال پرورش ماهی جنگ یک گردان بسیجی در برابر رزم رژیم بعث بود، این نبرد، جنگ تن به تن نبود، جنگ تن با تانک بود و ما همه دیانت و ارزش ملت ایران را در آن جعرافیای کوچک مشاهده می‌کردیم.

سردار معروفی افزود: ما با منطق عاشورا مقاومت کردیم و بزرگ شدیم و با منطق عاشورا باید به قله برسیم و دنیا به ملت بزرگ ما و انقلاب اسلامی باور دارد و ما تا قیامت مدیون شهیدان هستیم.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور وحدت واقعی در بین نیروهای مسلح را از دیگر نکات در دوران دفاع مقدس دانست و ابراز کرد: در جنگ تحمیلی سپاه، ارتش، ژاندارمری و بسیج مستضعفین تحت امر ولی و حجت خدا فعالیت می‌کردند و در سال دوم دفاع مقدس، پیروزی ما یکی پس از دیگری رقم خورد.

وی بیان کرد: در دفاع مقدس کسی به‌روی شانه‌اش نگاه نمی‌کرد، همه ارادات، مقاومت و ایستادگی‌شان در مسیر حق بود و امروز اگر بخواهیم این اقتدار را حفظ کنیم و به اوج برسیم باید خروجی دفاع مقدس را عملیاتی کنیم، وحدت رمز موفقیت، تولید قدرت و  امنیت است و همه چیز ذیل امنیت است؛ اگر وحدت نباشد انشقاق به‌وجود بیاید، امنیت ایجاد نخواهد شد.

سردار معروفی تأکید کرد: دشمنان بدانند ما سه لشکر الهی نداریم؛ که زمانی در جنگ می‌‌نوشتند، ارتشی و سپاهی، دو لشکر الهی؛ ما امروز ما یک لشکر الهی هستیم، تحت امر یک امام، رهبر و فرمانده برای اجرای احکام الهی و نوکری به ملت بزرگ ایران با ماموریت مجزا اما با اراده قوی نسبت به انفلاب اسلامی و ملت بزرگ هستیم.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور عنوان کرد: در دفاع مقدس، رزمندگان سلحشور و مومن کشور و انقلاب را ایمن کردند و امروز دشمنان بدانند نیروهای مسلح قوی‌تر، منسجم‌تر، به‌روزتر، فناورتر، دقیق‌تر هم خودشان هوشمند است و هم ابزارشان هوشمند برای دفاع از ملت بزرگ ایران و انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: مطمئن باشید دشمنان ما محاسبه‌گر هستند و این وحدت را می‌بیینند و می‌دانند و دست به حماقت نخواهند زد؛ اگر زمانی دست به حماقت بزنند و احمقانه عمل کنند در آن مکان و نقطه که حماقت کنند، گورستان ابدی آنان خواهد شد.

سردار معروفی گفت: نیروهای مسلح به فرمان امام خود فعالیت می‌کنند و امروز هوا و فضا به وسیله این آمادگی، مسدود است، دریا، زمین برای دشمن مسدود است و دشمن جرات نمی‌کند خود را به ملت ایران بزند و روی ‌آورد به جنگ نرم و عملیات روانی، ادارکی و شناختی با بستر فضای مجازی با قدرت تخریب بیشتر و هزینه کمتر، و در این عرصه مسئولیت ما سنگین است؛ این دشمن قابل اعتماد و پیش‌بینی نیست.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور عنوان کرد: نیروهای مسلح به عنوان سنگر مستحکم انقلاب در صحنه سخت، سنگر، جان‌پناه و سد بلای ملت ایران هستند؛ اما در جنگ نرم نخبگان، مسئولان، چهره های فرهنگی و سیاسی باید مراقب باشند و همان گونه که در جنگ نابرابر پیروزی خلق کردیم و در جنگ نرم هم باید به گونه‌ای عمل کنند که ما باید دشمن را پاسخگو کنیم.

وی با طرح این سوال که چگونه است که در یک شبکه خارج‌نشین تلویزیونی برای ملت ایران برهنگی، بی‌دینی، هرزگی و مقابله با انقلاب اسلامی را تبلیغ و ترویج می‌کنند؟ خاطرنشان کرد: بنابراین در این زمینه نیروهای مسلح وظیفه خود را به زیبایی انجام دادند و می‌دهند و بقیه مسئولان در این جنگ سخت و نابرابر عملیات روانی و فضای مجازی باید همه را با علم رسانه توجیه کنند و بستر  فضای مجازی را برای ملت ایران تسخیر کنند که تسخیر این فضا از تسخیر خاک مهم‌تر است تا قلوب بچه‌های ما را مورد هجمه قرار ندهند و در این راستا باید چهار مولفه امام‌شناسی، دشمن‌شناسی، حفظ وحدت و جهاد شبانه‌روزی برای خدمت بی‌منت مد نظر قرار دهیم.

انتهای خبر/م

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از